Overslaan naar content

Stage

Op locatie
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Ben jij student HBO Bouwkunde of aan de Technische Universiteit en wil je graag werkervaring opdoen? En word je enthousiast van de prijswinnende projecten van Mei? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mei maakt graag kennis met talentvolle en gemotiveerde studenten.


Let op: Een leerplaats is beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden. Op dit moment zijn de stageplaatsen voor het voorjaar van 2023 ingevuld. Je kan solliciteren voor een stage die in het najaar van 2023 van start gaat. 


Jouw profiel

Op de eerste plaats heb je een passie voor architectuur en techniek, en wil je het vak graag leren. Je houdt van een dynamische en energieke werkomgeving, voelt je thuis in een team en kan ook prima zelfstandig aan de slag. Daarbij ben je hands-on, enthousiast, accuraat, flexibel en communicatief. Het is fijn als je al bekend met programma’s zoals Adobbe CS, AutoCad, Revit en SketchUp.

Vereisten

Waarom kom je werken bij Mei?

Binnen een gemotiveerd team van ongeveer 35 internationale professionals kan jij snel groeien. Je werkt aan bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zoals houten woongebouw SAWA in Rotterdam, het Kabeldistrict in Delft of verschillende herbestemmingsprojecten in Duitsland. Onze projecten worden regelmatig bekroond en met het hele team gevierd. Fenix I in Rotterdam heeft al meer dan 20 awards op zijn naam staan!


Onze cultuur kenmerkt zich door de manier waarop wij samenwerken, onze ambitie voor vernieuwende en verbindende architectuur en de ruimte die jij krijgt om te groeien. Via ons interne opleidingsprogramma ‘Mei Academy’ organiseren we regelmatig cursussen, lezingen en excursies. Natuurlijk zijn er ook regelmatig borrels, zodat je je collega’s snel goed leert kennen. Neem een kijkje op onze ‘Werken bij Mei’-pagina voor meer info over ons kantoor, team en andere leuke feiten!


Enthousiast?

Stuur dan je CV, een korte motivatie en je portfolio via het sollicitatieformulier.


of

Kijk op www.mei-arch.eu voor een indruk van ons werk. Voor meer informatie over ons kantoor, de mensen en de sfeer, kijk je op: www.mei-arch.eu/werken-bij-mei.