Overslaan naar content

Freelancer

Op locatie
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Mei is altijd op zoek naar talentvolle freelancers om samen te werken aan uitdagende ontwerpopgaven en het realiseren van spraakmakende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. Ben jij een ervaren projectarchitect, BIM-modeleur, technisch ontwerper of 3D-illustrator en sluit jouw ervaring goed aan bij Mei? Dan maken we graag kennis met je!


Jouw profiel

Jij hebt een grote passie voor architectuur en jouw vakgebied kent geen geheimen meer voor je. Afgelopen jaren heb je ruime werkervaring opgedaan bij vooruitstrevende en internationaal gerenommeerde bureaus. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal en heb je ervaring met Nederlandse projecten. Voor een goede afstemming is het belangrijk dat je geregeld op ons kantoor in Rotterdam kan zijn voor overleg. Je hebt een open en toegankelijke persoonlijkheid, kan goed communiceren, voelt je thuis in een team en kan ook prima zelfstandig aan de slag. Daarbij werk je effectief en nauwkeurig.


De samenwerking

Of je nou als zelfstandige graag steeds aan verschillende projecten werkt, of een eigen bureau hebt met wat beschikbare tijd; wij werken graag met je samen. Het komt geregeld voor dat wij tijdelijk extra capaciteit kunnen gebruiken. Dan werken wij graag samen met freelancers. In een gesprek komen we erachter hoe de samenwerking er precies uit kan gaan zien. 

Vereisten


Waarom kom je werken bij Mei?

Samen met een gemotiveerd team van ongeveer 35 internationale professionals werk je aan bijzondere projecten in binnen- en buitenland. Onze gebouwen worden regelmatig bekroond en met het hele team gevierd. Momenteel werken we onder andere aan het houten woongebouw SAWA in Rotterdam, het Kabeldistrict in Delft en verschillende herbestemmingsprojecten in Duitsland.


Onze cultuur kenmerkt zich door de manier waarop wij samenwerken, onze ambitie voor vernieuwende en verbindende architectuur en de ruimte die jij krijgt om te groeien. Via ons interne opleidingsprogramma ‘Mei Academy’ organiseren we regelmatig cursussen, lezingen en excursies. Natuurlijk zijn er ook regelmatig borrels, zodat je het team snel goed leert kennen. Neem een kijkje op onze ‘Werken bij Mei’-pagina voor meer info over ons kantoor, team en andere leuke feiten!


Enthousiast?

Stuur dan je CV, een korte motivatie en je portfolio via het sollicitatieformulier.


of

Kijk op www.mei-arch.eu voor een indruk van ons werk. Voor meer informatie over ons kantoor, de mensen en de sfeer, kijk je op: www.mei-arch.eu/werken-bij-mei.